Easy oven frittata
Łatwy piekarnik frittata może być tylko śniadanie szukasz. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis z BBC Good Food wymaga grochu, fusilli, papryki i kukurydzy cukrowej. 410 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Easy Oven Frittata, Toster Frittata, oraz Frittata Ze Szparagami I Szynką.
Instrukcje
Piekarnik do 190C / wentylator 170C / Gaz
Nasmaruj 1,2 litrowe naczynie do pieczenia oliwą z oliwek.
Makaron gotować w osolonej wrzącej wodzie na dużej patelni przez 8 minut.
Dodaj wszystkie warzywa i gotuj przez kolejne 2-3 min, aż makaron będzie miękki, a warzywa lekko zmiękną.
Odcedzić, następnie wrzucić do naczynia do pieczenia i dobrze wymieszać.
Jajka z mlekiem ubić w dzbanku i dodać tymianek.
Wymieszać dwa sery razem i dodać Większość do mieszaniny jaj, a następnie doprawić.
Wlać do naczynia do pieczenia, delikatnie wymieszać, a następnie rozsypać resztę sera na wierzchu.
Piec przez 35-40 minut, aż zestaw i złoty. Ostudzić przez kilka minut, następnie podawać z zieloną sałatką.