Gofry belgijskie Red Velvet

Gofry belgijskie Red Velvet
Przepis na gofry belgijskie Red Velvet można przygotować w około 45 minut . Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 1,49 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 486 kalorii , 11 g białka i 27 g tłuszczu . Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jeśli masz pod ręką sól, serek śmietankowy, maślankę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Będzie hitem na Twojej walentynkowej imprezie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako śniadanie. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 37% , to danie jest raczej złe. Gofry z Liege Belgia , gofry z czerwonego aksamitu i gofry z czerwonego aksamitu są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj mąkę, cukier biały, proszek do pieczenia, kakao i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W misce utrzyj maślankę, roztopione masło, jajka, 2 łyżeczki ekstraktu waniliowego i ocet na gładką masę. Wymieszaj czerwony barwnik spożywczy z mieszanką maślanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszaj mieszaninę maślanki z mąką, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Rozgrzej gofrownicę zgodnie z instrukcją producenta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
5
Ubij serek śmietankowy i miękkie masło w misce za pomocą miksera elektrycznego, aż masa będzie gładka i puszysta. Stopniowo mieszaj 2 szklanki cukru pudru z mieszaniną serka śmietankowego, na przemian z mlekiem i 1 łyżeczką ekstraktu waniliowego, aż lukier będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Opakowanie Wafle NILLAOpakowanie Wafle NILLA
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) CukruOkoło 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Włóż 1/4 do 1/2 szklanki ciasta waflowego do nagrzanej gofrownicy. Gotuj według wskazówek producenta. Powtórz z pozostałym ciastem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
7
Lekko posyp każdy gofr pozostałym cukrem pudrem, skrop polewą i udekoruj bitą śmietaną i truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn