Tosty francuskie nadziewane malinami

Tosty francuskie nadziewane malinami
Tosty francuskie z nadzieniem malinowym to amerykański przepis na 4 osoby. Jedna porcja tego dania zawiera około 22 g białka , 152 g tłuszczu i łącznie 1869 kalorii . Za 4,4 USD za porcję ten przepis pokrywa 29% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako śniadanie. Ten przepis z Foodnetwork ma 2 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Udaj się do sklepu i kup procent tłuszczu, cukier cukierniczy, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 41% , to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także tosty francuskie nadziewane sernikiem malinowym , tosty francuskie nadziewane mascarpone i malinami oraz tosty francuskie nadziewane malinami z sosem kremowym .

Instrukcje

1
Podgrzej 6 talerzy do serwowania w piekarniku w temperaturze 200 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 BlokuBardzo Zimny Serek śmietankowy, W 1 Bloku
2
Chleb pokroić na 12 kawałków. W misce ubij jajka, aż się spienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych1 Szklanka Malin, świeżych Lub Rozmrożonych
3
Dodać mleko, śmietankę, sól, wanilię i cukier granulowany i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maliny świeże Lub RozmrożoneMaliny świeże Lub Rozmrożone
1 Opakowanie Malin Mrożonych, Rozmrożonych1 Opakowanie Malin Mrożonych, Rozmrożonych
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Wylać na blachę z bokami. Ułóż kromki chleba na patelni w jednej warstwie i pozostaw do namoczenia. W międzyczasie ostrym nożem pokrój serek śmietankowy na 12 cienkich plasterków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Wafle NILLAOpakowanie Wafle NILLA
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Rozgrzej dużą patelnię lub patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Dodać około 1 łyżkę masła i rozpuścić, aż powstanie piana. W razie potrzeby pracując w 2 partiach, ułóż namoczone kromki chleba na patelni. Gotuj, aż będzie lekko brązowy, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Połóż na wierzchu 2 plasterki serka śmietankowego, a na wierzchu ułóż 1/6 malin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Wafle NILLAOpakowanie Wafle NILLA
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
8
Na wierzch połóż kolejną kromkę namoczonego chleba i mocno dociśnij grzbietem szpatułki. Odwróć „kanapkę” na drugą stronę i smaż jeszcze przez około 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
9
Przełożyć na ogrzane talerze.
10
Coulis: W dużej misce zmiksuj rozmrożone maliny na puree. Dodaj cukier cukierniczy i sok z cytryny do smaku. Przez gęste sito do miski przecedzić maliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn