Kukurydza w szewcu
Kukurydzę w szewcu według przepisu można przygotować w około 55 minut . Z tego przepisu składa się 16 porcji zawierających 230 kalorii , 11 g białka i 12 g tłuszczu każda. Za 84 centy za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup jajka, mieszankę chleba kukurydzianego z muffinami, haszysz z peklowanej wołowiny i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako bardzo budżetowy hor d'oeuvre. Niewiele osób naprawdę lubiło to południowe danie. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 35% . Ten wynik nie jest aż tak niesamowity. Podobne przepisy to Cobbler z kukurydzą , Cobbler z kukurydzą na słono i Cobbler z podwójną kukurydzą i jagodami .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj haszysz, sos pomidorowy, zielony pieprz, 2 łyżki cebuli, sos Worcestershire, sól i pieprz; odłożyć na bok. W drugiej misce wymieszaj mieszankę chleba kukurydzianego, mąkę, mleko i jajka, aż składniki będą wilgotne.
Dodaj 1 szklankę sera i pozostałą cebulę.
Rozłóż ciasto na natłuszczonej formie o średnicy 13 cali. x 9 cali naczynie do pieczenia.
Rozłóż równomiernie mieszaninę haszyszu na wierzchu.
Posypać pozostałym serem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375°C przez 35 minut lub do momentu, aż warstwa chleba kukurydzianego stanie się złotobrązowa i zacznie odchodzić od ścianek patelni.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Barefoot Bubbly Pink Moscato. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Boso, musujące różowe Moscato]()
Boso, musujące różowe Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty o wybuchowych aromatach i smakach. Najlepiej smakuje schłodzony (36-40 stopni F), ten musujący ma aromat i smak jaśminu i mandarynki uzupełniony czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym finiszem!