Czerwone aksamitne Kulki tortowe z białą czekoladą

Czerwone aksamitne Kulki tortowe z białą czekoladą
Czerwone aksamitne Kulki tortowe z białą czekoladą mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserowego. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 4G białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól, ekstrakt waniliowy, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Tort z czerwonej aksamitnej rolady z nadzieniem z białej czekolady i serem śmietankowym, oraz Rosy czerwony aksamitny tort z białą czekoladą krem ser lukier dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 i masła i mąki 9-calowy Okrągły patelni ciasto. W misce ubić 1 1/4 szklanki mąki z granulowanym cukrem, kakao w proszku, sodą oczyszczoną i solą. W innej misce ubić jajko z 4 łyżkami roztopionego masła i olejem, octem, maślanką, kwaśną śmietaną, wanilią i czerwonym barwnikiem spożywczym. Wymieszać mokre składniki do suchych składników, aż do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię i piec w środku piekarnika przez około 35 minut, aż wykałaczka włożona w środek ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
3
Niech ciasto ostygnie na patelni przez 10 minut, a następnie odwrócić na stojaku i ostudzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem woskowym. W misce, za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubij masło z cukrem cukierniczym, mlekiem i wanilią, aż będzie gładkie. Drobno pokruszyć schłodzone ciasto do miski i mieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Używając rąk, krótko zagnieść mieszaninę. Za pomocą 1 łyżki łyżki lodów, miarka 40 kopców na przygotowaną blachę do pieczenia. Używając rąk, Naciśnij i zwiń kopce w ciasne kulki. Przechowywać w lodówce do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
W dużej misce mikrofalowej, podgrzać białą czekoladę o dużej mocy w odstępach 30 sekund, aż prawie się stopi; mieszać, aż będzie gładka. Wyłożyć kolejną blachę do pieczenia papierem woskowym. Zanurz kulki ciasta w roztopionej białej czekoladzie, pozwalając nadmiar kapać z powrotem do miski i przenieść do przygotowanej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Ostudzić, aż powłoka ustąpi. Używając czystego, drobnoziarnistego pędzla, udekoruj kulki farbą spożywczą, aby wyglądały jak gałki oczne, lub naciśnij M I M na każdą kulkę ciasta, zanim powłoka się ustawi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
8
Serw.

Składniki

1(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)1(może być lub przeglądać)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicukier dla cukiernikówcukier dla cukierników1Duże(duże) jajko(duże) jajko2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalna, plus więcej na patelnięmąka uniwersalna, plus więcej na patelnię1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)płynny czerwony barwnik spożywczypłynny czerwony barwnik spożywczy1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania2(może być lub przeglądać)2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos0(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkichipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowechipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowe4(zima)niesolone masło, roztopione, plus więcej na patelnięniesolone masło, roztopione, plus więcej na patelnię5(zima)masło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)niesłodzone kakao w proszkuniesłodzone kakao w proszku1(może być lub przeglądać)ekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii1(może być lub przeglądać)ekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane255Orzechy dowolne (posiekane)biała czekoladabiała czekolada10Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRóżne płynne barwniki spożywcze lub M I M do dekoracjiRóżne płynne barwniki spożywcze lub M I M do dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn