Smażone na sucho Chow Fun z chińskimi brokułami
Przepis Dry-Fried Chow Fun z chińskimi brokułami może zaspokoić Chińskie pragnienie w okolicy 15 minut. Jedna porcja zawiera 1068 kalorii, 37g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,36 zł za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Mieszanka oleju z orzeszków ziemnych, makaron chow fun, sos ostrygowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażone Brokuły Chińskie, Chińskie brokuły z sosem ostrygowym i smażonym czosnkiem, oraz Smażone brokuły Chińskie z chrupiącym brzuchem wieprzowym (Khana Mu Krop) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron pokroić wzdłuż na 3/4-do 1-calowych segmentów i odstawić.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużym woku na dużym ogniu, aż do palenia.
Dodać chińskie brokuły i gotować bez przeszkadzania, aż dobrze rumiane, o 1 minutę. Wrzucić i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu do miękkości, ale nadal jasnozielony, o 2 minuty dłużej.
Przelać brokuły do dużej miski i odstawić.
Podgrzać kolejną łyżkę oleju w woku, aż do palenia.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane i miękkie, o 2 protokół w sumie.
Przełożyć do miski z brokułami.
Podgrzać pozostałe 1/4 szklanki oleju w woku na dużym ogniu, aż do palenia.
Dodać makaron i gotować, ostrożnie podnosząc i oddzielając makaron, aż całkowicie ogrzany i lekko zwęglony.
Dodaj brokuły, cebulę, szalotki, czarną fasolę, sos sojowy i sos ostrygowy do wok. Ostrożnie złożyć składniki razem, uważając, aby makaron łamał jak najmniej. Gotować, aż wszystkie składniki są podgrzewane przez i makaron są stosunkowo suche (nie powinno być soupy SOS resztki).
Przełożyć na ciepły półmisek i podawać.