Łosoś Piwny

Łosoś Piwny
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj łososia piwnego. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i pescatarianowy przepis zawiera 129 kalorii , 2 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 osobom. Za 59 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Dzięki temu przepisowi Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Mieszanka piwa, kawałka filetu z łososia, masła i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 18 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał bardzo złą (ale wciąż możliwą do naprawienia) ocenę łyżką wynoszącą 9% . Jeśli szukasz podobnych przepisów, spróbuj łososia marynowanego w piwie i limonce , łososia gotowanego w piwie z majonezem estragonowym i łososia w panierce z browaru Rock Bottom Brewery .

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do średnio-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
3
Używając folii aluminiowej, utwórz podłużną tacę do gotowania (około 13 cali na 8 cali na 2 cale), którą umieścisz bezpośrednio na grillu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)
4
Połóż filet z łososia na środku blachy. Doprawiamy najpierw solą czosnkową, posypujemy brązowym cukrem, a następnie posypujemy kawałkami masła. Na wierzch połóż pokrojoną w plasterki czerwoną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
1 Cała Laska Wanilii1 Cała Laska Wanilii
5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
5
Wlej wybrane piwo na tacę tuż poniżej najwyższego punktu filetu. Przykryj tacę folią aluminiową, aby całkowicie przykryć rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Połóż tacę na grillu, przykryj pokrywką i grilluj przez około 8 minut lub do momentu, aż mięso będzie całkowicie ugotowane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)1 Opakowanie Wysokiej Jakości Chipsów Warzywnych (zalecane: Terra Sticks)

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Ryby w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, dlatego trudno wybrać wino, które będzie pasować do każdej ryby. Rześkie białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsne, mocno aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, radzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Winnica Belle Glos Las Alturas Pinot Noir z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
Winnica Belle Glos Las Alturas Pinot Noir
Winnica Belle Glos Las Alturas Pinot Noir
Ta dziewicza ławka, położona w jednym z najwyżej położonych miejsc do uprawy na wyżynie Santa Lucia w hrabstwie Monterey, zapewnia winnicy Las Alturas chłodne, nadmorskie dni ze stałym nasłonecznieniem i podłożem z piaszczysto-gliniastej gleby Gloria. Sadząc tę 15-akrową winnicę, dopasowaliśmy różne klony Pinot Noir do poszczególnych zboczy i cech gleby terenu. Nasze zbiory są celowo utrzymywane na niskim poziomie, aby zachować intensywność owoców, jaką zapewniły nam te wybory klonalne. Bardzo ciemny burgund; aromaty czarnej wiśni i uprawianej ziemi są obfite i stanowią rozkosz dla zmysłów. Paleta jest pełna, ciągliwa i bogata. Pokrywa usta smakami nadzienia z ciasta jagodowego, słodkich przypraw i śliwki, a wszystko to otoczone złożoną strukturą, która prowadzi do elegancko miękkiego wykończenia, które wymaga kolejnego łyka.
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn