Ciepła sałatka z mortadeli, Frisee, karczochów i Parmigiano-Reggiano

Ciepła sałatka z mortadeli, Frisee, karczochów i Parmigiano-Reggiano
Ciepła sałatka z mortadeli, Frisee, karczochów i Parmigiano-Reggiano to bezglutenowy i pierwotny danie główne. Za 6,22 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 622 kalorii, 30g białka, oraz 40g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Mieszanka karczochów dla dzieci, klina parmigiano-reggiano, frisee i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać ocet balsamiczny, możesz podążać za tym daniem głównym z Chude Lody Truskawkowe jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Sałatka z sosem Parmigiano-Reggiano i anchois, Sałatka grzybowa z oliwą truflową i Parmigiano-Reggiano, oraz Sałatka Z Rukoli, Kopru Włoskiego I Parmigiano Reggiano.

Instrukcje

1
Na 12 do 14-calowej patelni do smażenia rozgrzej oliwę z oliwek do wędzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cebulę i czosnek i smaż, aż zmiękną, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodaj Mortadelę i mieszaj, aż lekko się zrumieni, około 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MortadellaMortadella
4
Dodaj frisee, tymianek i ocet balsamiczny i mieszaj, aż zwiędną, około 45 do 60 sekund. Dopraw solą i świeżo zmielonym pieprzem i podziel na 4 talerze. Ogol parmezan na każdej sałatce za pomocą obieraczki do warzyw i podawaj na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Curly EndiveCurly Endive
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn