Ciasto pasterskie
Ciasto pasterskie to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.68 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki russet, pietruszkę, mieloną jagnięcinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Creamy Turkey Shepherd 's Pie (aka resztki Dziękczynienia Shepherd' s Pie!), oraz Placek Maślany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
W dużej patelni sauté na średnim ogniu, rozgrzać olej, a następnie dodać cebulę, marchew, i mięso. Gotować, aż rumiane, 8 do 10 protokół.
Odcedzić tłuszcz i dodać bulion, pastę pomidorową i zioła. Dusić, aż soki zgęstnieją, około 10 minut, a następnie dodać groszek.
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia 1 1/2-quart; odstawić.
W międzyczasie zagotować ziemniaki w osolonej wodzie. Gotować do miękkości, o 20 protokół; odcedzić.
Ziemniaki rozgnieść z masłem, mlekiem i solą.
Rozłóż je na mieszaninie mięsa, a następnie skrzyżuj wierzch widelcem.
Piec na złoty kolor, 30 do 35 minut.
* Zamiast używać naczynia do pieczenia na ciasto Pasterza, zachować nadzienie w (żaroodporne) sauté patelni, w którym gotować, top z skorupą, i piec to wszystko w piekarniku na patelni wersji, która nie będzie brudne inne danie.