Cafe Con Leche Shake może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 2 i kosztuje $2.6 za porcję. Ten napój ma 1000 kalorii, 18g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka świeżo bitej śmietany, wiórków czekoladowych, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Cafe con leche, Café con Leche Cream Pie, oraz Koktajle Mleczne Cafe Con Leche.
Instrukcje
1
W blenderze umieść espresso, słodzone mleko skondensowane, mleko pełne, likier kawowy i lody i zmiksuj na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Likier Kawowy
1 Szklanka Pełnego Mleka Lub śmietanki
Posypka W Kształcie Serca
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do 2 wysokich szklanek i top z odrobiną bitej śmietany, kilka ziaren espresso pokryte czekoladą, i wiórków czekolady.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.