Zupa z dyni i rzepy

Zupa z dyni i rzepy
Zupa z dyni i rzepy wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Na 1,48 zł za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Mieszanka oliwy z oliwek, rzepa, dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, Zupa Z Pieczonego Żołędzia I Rzepy, oraz Zupa Collard Green, Squash, Fenkel i rzepa.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn