Zupa Warzywno-Wołowa Zesty
Pikantna zupa warzywno-wołowa trwa 4 godziny i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 203 kalorii, 15g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 14. Za 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś liście laurowe, ziemniaki, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Pikantna zupa jarzynowa z wołowiną i makaronem, Zesty Instant Pot Domowa Zupa Warzywno-Wołowa, oraz Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Jarzynowa Wołowa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku lub garnku zagotuj składniki bulionu. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu 2 godziny lub do miękkości mięsa.
Usuń żebra; pozostawić do ostygnięcia. Odtłuścić tłuszcz i odcedzić bulion; wyrzucić warzywa i przyprawy.
Usuń mięso z kości i pokrój na kawałki wielkości kęsa; wróć do bulionu.
Dodaj pierwsze 10 składników zupy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do miękkości warzyw.
Dodać makaron. Wróć do wrzenia; gotuj bez przykrycia, 15 minut lub do miękkości makaronu. Odrzuć liście laurowe.