Zimowy Kompot Owocowy
Need a SOS bezglutenowy i wegański? Zimowy kompot owocowy może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.58 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Mieszanka Ruby grejpfrutów, Dekoracja: wiśnie maraschino, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Zima. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczony kompot z owoców zimy, 10-minutowy zimowy kompot owocowy, oraz Zimowy Kompot Owocowy - Bez Dodatku Cukru.
Instrukcje
Gotować cukier w małym rondlu na średnim ogniu, przechylając patelnię od czasu do czasu, 10 minut lub do karmelu barwione.
Zdjąć z ognia i stopniowo wlać szampana na cukier (mieszanina będzie bąbelki i chwytają).
Gotować mieszaninę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 15 minut lub do momentu rozpuszczenia cukru (mieszanina będzie syropowa).
Wyjąć z ognia i ostudzić 30 minut.
Połącz grejpfruty i pomarańcze w misce.
Wlać mieszankę szampana na owoce. Przykryć i schłodzić 2 do 24 godzin.
Dekorować, w razie potrzeby.
Zimowy kompot z białych winogron: Zastąp sok z białych winogron szampanem. Postępuj zgodnie z przepisem.