Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj Potato inkrustowane Nadziewane Tilapian spróbować. Ten przepis służy 1 i kosztuje $81.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 6321 kalorii, 846g białka, oraz 187 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, cebula, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Ziemniaki Inkrustowane Nadziewane Tilapia, Łosoś nadziewany z ziemniaków w sosie z białego wina cytrynowego, oraz Kuskus Inkrustowana Tilapia dla podobnych receptur.
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
8
Dodać czosnek i saute 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
9
Dodać wino i zmniejszyć na 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Dodaj sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
11
Dodaj krewetki i szpinak.Kontynuuj gotowanie, aż krewetki są różowe i szpinak jest gorący.Wymieszać z bazylią, kolendrą, pieprzem cytrynowym, solą, pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Cytrynowy
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
8 (U-12) Krewetek
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
12
Zdjąć z ognia, włożyć do miski i pozostawić do ostygnięcia.Gdy ostygnie, zmiksować w jajku i bułce tartej.Ziemniaki.Umyć, obrać, pokroić na pół, gotować do przetargu widelcem.Mash dokładnie.
Tilapian w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.