Zapiekanka Ziemniaczana Taco
Przepis Potato Taco zapiekanka jest gotowa w około 1 godzinę i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. To danie główne ma 329 kalorii, 16G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać mieloną wołowinę, wodę, Ziemniaki zapiekane au i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka Paleo Taco ze skórką ze słodkich ziemniaków, Zapiekanka Taco, oraz Zapiekanka Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Gotować wołowinę w 10-calowej patelni na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy; odcedzić.
Wymieszać niegotowane ziemniaki, sos
Wymieszać, wrzącą wodę i mleko w 2-ćwiartkowej okrągłej zapiekance. Wymieszać z wołowiną i 1/2 szklanki sera.
Piec odkryte około 30 minut lub do góry jest jasny złoty brąz.
Posypać chipsy na zapiekankę; posypać pozostały ser na chipsy.
Piec od 3 do 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Odstawić na 2 minuty przed podaniem.