Zapiekanka Chili-Serowo-Ziemniaczana
Zapiekanka z Chili, serem i ziemniakami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 565 kalorii, 37g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.33 za porcję. Jest idealny do Jesień. Mieszanka mielonej wołowiny, kukurydza kernel, ziemniaki tots, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%. Spróbuj Boczek Cheeseburger Crock Pot Tater Tot Zapiekanka, Loaded Baked Potato Tot Wafle, oraz Zapiekanka Ziemniaczana Chili Dog dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować mieloną wołowinę i cebulę na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając, aż wołowina się kruszy i nie jest już różowy.
Dobrze spuścić i wrócić do patelni. Wymieszaj starter chili, pomidory i kukurydzę.
Wlać mieszaninę do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 13 x 9 cali.
Posypać równomiernie serem; wierzch równomiernie topem.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub do czasu, aż ciasto będzie złote. Wierzch z plasterkami jalapeo.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy tradycyjnej receptury Chili Magic Chili firmy Bush i tostów ziemniaczanych Ore-Ida. Aby podnieść smak, zastąp 1 (14 1/2-oz.) może drobne pomidory pokrojone w kostkę z jalapeos dla drobnych pomidorów pokrojonych w kostkę.