Włoska Nadziewana Pierś Z Kurczaka
Włoska nadziewana pierś z kurczaka może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Ten przepis służy 4. 67 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, włoski-przyprawione bułki tartej, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Włoska Nadziewana Pierś Z Kurczaka, Pierś z indyka faszerowana włoską kiełbasą i żurawiną z Marsali, oraz Prosta Włoska Pieczona Pierś Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połącz 1 1/2 szklanki włoskiej mieszanki sera, czosnek, bazylia i oregano w misce.
Połącz parmezan i bułkę tartą w osobnej misce.
Przetnij jedną stronę każdej piersi kurczaka przez środek poziomo do połowy cala z drugiej strony. Otwórz obie strony i rozłóż je jak otwartą księgę. Lekko Funt kurczaka do spłaszczenia. Napełnij każdą pierś kurczaka mieszanką włoskiego sera i zamknij jak książkę nad nadzieniem. Płaszcz Na Zewnątrz każdej piersi kurczaka z jajkiem; naciśnij mieszankę okruchów chleba na warstwę jajka, aby pokryć każdą pierś kurczaka. Ułóż piersi kurczaka w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż kurczak nie będzie już różowy w środku, a soki będą jasne, około 45 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).
Polać gotowanym kurczakiem sosem spaghetti; top z 1/4 szklanki włoskiej mieszanki sera.
Piec, aż sos jest bulgotanie i ser topi się, o 5 Więcej minut.