Wiosenny ogród Deborah Madison hodgepodge z rzodkiewek, pora i grochu w zależności ...

Wiosenny ogród Deborah Madison hodgepodge z rzodkiewek, pora i grochu w zależności ...
Wiosenny ogród Deborah Madison hodgepodge z rzodkiewek, pora i grochu w zależności ... może to tylko przystawka, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 1,21 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka grochu strąkowego, garść rzodkiewek, pora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Groszek Deborah Madison z pieczonym Ricottanem i bułką tartą, Sałatka z soczewicy Deborah Madison, oraz Surowa tarta jagodowa Deborah Madison dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj i umyj wszystkie warzywa. Trim rzodkiewki i pokroić je wzdłuż, dzięki czemu wszystkie kawałki mniej więcej tego samego rozmiaru. Warzywa również umyć i osuszyć, przygotować pory, groszek i szparagi. (Jeśli chcesz, możesz zrobić wywar do użycia w tym naczyniu z porami, strąkami grochu, skórkami szparagów, estragonem i solą. Będziesz potrzebował tylko 1 filiżanki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
ZieloniZieloni
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Kiedy jesteś gotowy do jedzenia, stopić kilka łyżeczek masła w ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać pory i 1/2 szklanki wody i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Doprawić kilkoma szczyptami soli, dodać rzodkiewki i szparagi i gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty. Następnie dodaj groszek i rzodkiewkę, upewniając się, że na patelni jest płyn i w razie potrzeby dodaj więcej. Kontynuuj gotowanie, aż groszek będzie jasnozielony, a liście będą miękkie, o 2 minuty dłużej. Liście rzodkiewki zwiędną i będą wyglądać trochę funky, ale będą smakować łagodnie i lekko orzechowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście RzodkiewkiLiście Rzodkiewki
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Gdy warzywa są gotowe, zdjąć z ognia, dodać czubatą łyżkę masła, doprawić solą i wymieszać z estragonem i sokiem z cytryny. Posmakuj i dostosuj przyprawy, a następnie podawaj i ciesz się ogrodem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia89
Magazyn