Virginia Fettuccine Alfredo
Virginia Fettuccine Alfredo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 766 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka szalotki, gałka muszkatołowa, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Niskotłuszczowy Fettuccine Alfredo, Fettuccine Alfredo, oraz Fettuccine Alfredo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fettuccine w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż al dente.
Tymczasem w średnim rondlu doprowadzić śmietanę do wrzenia. Dusić na małym ogniu przez 5 minut, często mieszając.
Dodać szynkę wiejską, mieszając, aby oddzielić paski; dodać gałkę muszkatołową.
W dużym rondlu roztopić masło w oliwie z oliwek na umiarkowanie wysokim ogniu.
Dodać liście chard szwajcarski przez garść i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zwiędną, o 5 protokół.
Dodać czosnek i szalotki i gotować przez 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Odcedzić fettuccine i zwrócić go do garnka.
Dodać szynkę, śmietanę, chard Szwajcarski i parmezan i wymieszać. Doprawić solą i pieprzem i przelać do dużej rozgrzanej miski.
Posypać szczypiorkiem i podawać od razu.