Tuńczyk Pieczony Po Maltańsku

Tuńczyk Pieczony Po Maltańsku
Maltański pieczony tuńczyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 2,32 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 54g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 608 kalorii. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka octu winnego, pieprzu, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Maltański budyń chlebowy (przy użyciu czerstwego chleba), Pieczone ziemniaki z Tunanem i serem, oraz Pieczone Ciasta Z Tuńczykiem "Krab" dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn