Need a bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański napój? Truskawkowa Margarita rabarbarowa może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 635 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 6,39 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz triple sec, cukier, sok pomarańczowy2 łyżki rozdartych liści mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Margarita Rabarbarowo-Truskawkowa, Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, oraz Margaritas rabarbar {aka "Farmgirl Margarita"} dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połącz syrop rabarbarowy, tequilę, sok z limonki, triple sec, sok pomarańczowy, liście mięty i trochę kruszonego lodu w shakerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Kruszone Kostki Lodu
Mięta
Sok Z Limonki
(zalecane: 100% Agawy)
Rabarbar
Tequila
Syrop
3
Łączyć w partiach, jeśli to konieczne.
4
Truskawki ułożyć na dnie 4 szklanek margarity. Margaritę przecedzić na truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
Margarita
5
Połączyć 1 1/2 szklanki wody i cukru w średnim rondlu na dużym ogniu. Gotować, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Dodać rabarbar i gotować, aż lekko zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rabarbar
7
Wyjąć rondel z ognia i stromo przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Odcedzić płyn do małego rondla i gotować na dużym ogniu, aż lekko zmniejszy się i zgęstnieje, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
9
Przełożyć syrop do miski. Przykryć i schłodzić w lodówce przez około 1 godzinę.