Kompot z rabarbaru i truskawek

Kompot z rabarbaru i truskawek
Kompot truskawkowo-rabarbarowy może być właśnie sosem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 0 g białka , 0 g tłuszczu i łącznie 17 kalorii . Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański przepis i przyjazny dla mapy żywności serwuje 24 osoby i kosztuje 27 centów za porcję . Jeśli masz pod ręką wodę, rabarbar, truskawki i kilka innych składników, możesz to zrobić. 2 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Jest idealny na Dzień Matki . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 37% . Ten wynik nie jest aż tak niesamowity. Podobne przepisy obejmują Kompot z rabarbarem i truskawkami , Kompot z rabarbarem i truskawkami oraz Kompot z rabarbarem i truskawkami .

Instrukcje

1
W dużym rondlu wymieszaj rabarbar, wodę i cukier. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10-15 minut lub do momentu, aż rabarbar będzie miękki, od czasu do czasu mieszając. Wymieszaj truskawki i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia4
Magazyn