pesto

pesto
Pesto to bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis na 12 porcji. Za 44 centy za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przyprawa ma 36 kalorii , 1 g białka i 3 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli, 2 ząbków czosnku, parmezanu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 60% , to danie jest solidne. Spróbuj Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto z pomidorów i migdałów) , Pulpety z indyka z pesto i żurawiną w sosie jogurtowym z pesto oraz Pasta con il pesto alla Trapanese (pesto z pomidorów i migdałów), aby zapoznać się z podobnymi przepisami.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym zmiksuj wszystkie składniki na puree. Przechowywać w lodówce przez kilka tygodni lub zamrozić w szczelnie zamkniętym pojemniku. Wymieszaj kilka łyżek pesto z gorącym ugotowanym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia17
Magazyn