Tropikalna Wyspa Ciasto Bananowe

Tropikalna Wyspa Ciasto Bananowe
Ciasto bananowe Tropical Island wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 614 kalorii. Ten przepis służy 14. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli kupiłeś angel food cakes, barwniki spożywcze, kęsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 18%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Niskotłuszczowe tropikalne ciasto bananowe, Tropikalna Wyspa Deser, oraz Tropikalna Wyspa Bułeczki.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 1 Dekoracja palmy, folia aluminiowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Umieścić 1 ciasto, szeroki bok w dół,na półmisku. Wymieszaj lukier i ekstrakt z banana w dużej misce, aby zmiksować. Mieszaj w żółtym barwniku spożywczym, 1 kroplę na raz, aż do uzyskania pożądanego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Kolor żywnościżółty Kolor żywności
Ekstrakt Z BananówEkstrakt Z Bananów
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Przenieść 1/2 szklanki lukier bananowy do średniej miski; wymieszać w puree bananowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozłóż puree bananowe na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree BananowePuree Bananowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Wytnij 1 (2-calowy) klin z drugiego ciasta.
6
Rozłóż 1/4 szklanki żółtego lukru na pokrojonych końcach drugiego ciasta. Przynieść wycięte końce drugiego ciasta razem, naciskając do przyklejenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Umieścić drugi tort, szeroki bok w dół, na szczycie tortu na talerzu. Łza pokroić ciasto klina w kostkę. Wypełnij otwór w środku ciasta kostkami ciasta.
8
Rozłóż pozostałą żółtą lukier równomiernie na górze i bokach ciasta, aby całkowicie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Ciasto posypać kokosem, lekko naciskając do przyklejenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
10
Utwórz wyspę "wulkan" formy poprzez kształtowanie folii aluminiowej w kształcie wulkanu, mierzącej od 2 do 3 cali średnicy. Zanurzyć w roztopionej czekoladzie i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Umieść formę na wierzchu ciasta. Wypełnij środek formy zielonym lukrem i wygładź.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
12
Umieść dekorację palmy wewnątrz formy. Ułóż dekoracyjnie cukierki w kształcie owoców wokół palmy i podstawy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazaBaza
OwoceOwoce

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn