Tropikalna Wyspa Ciasto Bananowe
Ciasto bananowe Tropical Island wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 614 kalorii. Ten przepis służy 14. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli kupiłeś angel food cakes, barwniki spożywcze, kęsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 18%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Niskotłuszczowe tropikalne ciasto bananowe, Tropikalna Wyspa Deser, oraz Tropikalna Wyspa Bułeczki.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 1 Dekoracja palmy, folia aluminiowa
Umieścić 1 ciasto, szeroki bok w dół,na półmisku. Wymieszaj lukier i ekstrakt z banana w dużej misce, aby zmiksować. Mieszaj w żółtym barwniku spożywczym, 1 kroplę na raz, aż do uzyskania pożądanego koloru.
Przenieść 1/2 szklanki lukier bananowy do średniej miski; wymieszać w puree bananowym.
Rozłóż puree bananowe na wierzchu ciasta.
Wytnij 1 (2-calowy) klin z drugiego ciasta.
Rozłóż 1/4 szklanki żółtego lukru na pokrojonych końcach drugiego ciasta. Przynieść wycięte końce drugiego ciasta razem, naciskając do przyklejenia.
Umieścić drugi tort, szeroki bok w dół, na szczycie tortu na talerzu. Łza pokroić ciasto klina w kostkę. Wypełnij otwór w środku ciasta kostkami ciasta.
Rozłóż pozostałą żółtą lukier równomiernie na górze i bokach ciasta, aby całkowicie pokryć.
Ciasto posypać kokosem, lekko naciskając do przyklejenia.
Utwórz wyspę "wulkan" formy poprzez kształtowanie folii aluminiowej w kształcie wulkanu, mierzącej od 2 do 3 cali średnicy. Zanurzyć w roztopionej czekoladzie i ostudzić.
Umieść formę na wierzchu ciasta. Wypełnij środek formy zielonym lukrem i wygładź.
Umieść dekorację palmy wewnątrz formy. Ułóż dekoracyjnie cukierki w kształcie owoców wokół palmy i podstawy ciasta.