Trifle Z Musem Dyniowym
Drobiazg z musu dyniowego może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 93 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 25 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, cynamon, ciasteczka kruche, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Trifle Z Musem Dyniowym, Trifle Z Musem Dyniowym, oraz Trifle Z Musem Cappuccino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Pokryj arkusz pieczenia sprayem do gotowania.
Rozłóż nasiona dyni równomiernie na blasze; piec do rozpuszczenia, mieszając raz, około 25 minutes.In miskę, wymieszać dynię, cynamon, gałkę muszkatołową i goździki, aż będzie gładka. W drugiej misce ubijamy białka mikserem elektrycznym do uzyskania miękkich szczytów, dodajemy 1/2 szklanki cukru i ubijamy do sztywności formy bezowej. Delikatnie składanepumpkin mieszaninę do meringueuntil tylko połączone. W trzeciej misce połącz kwaśną śmietanę i pozostającą1 łyżka cukru. W robocie kuchennym pulsecookies na drobne okruchy. W każdym z naszych 5-uncjowych szklanek podziel i ułóż połowę kruchych okruchów i połowę musu z dyni; powtórz warstwy.Wymieszać z 1 łyżką słodzonego śmietany i posypać pestkami dyni; podawać natychmiast.