Tortellini A la Carbonara
Tortellini A La Carbonara może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 42g białka, 148 g tłuszczu, oraz w sumie 1676 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,65 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać parmezan, żółtka jaj, szpinak tortellini, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć ciężkiej śmietany do ubijania, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe ciasto truskawkowe z bitą śmietaną Grand Marnier jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tortellini Carbonara, Tortellini Pasta Carbonara, oraz Easy Tortellini Carbonara.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 protokół, lub aż al dente; odcedzić. W międzyczasie w średniej misce wymieszaj żółtka, śmietanę i ser.
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
Dodaj tortellini i boczek do sosu carbonara; gotuj sos na średnim ogniu przez 5 minut, stale mieszając.