Tiradito z tuńczyka

Tiradito z tuńczyka
Tiradito z Tunanu jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać ocet sherry, Scotch bonnet chile, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Peruwiański Tiradito Wyjaśnił, Okoń morski Crudo z peruwiańskim sosem Tiradito, oraz Korzyści zdrowotne tuńczyka: śródziemnomorska Sałatka Antipasto Tunan.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 11 składników w misce; dobrze wymieszać. Kryj się i wyluzuj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ułóż plastry ryb na 4 schłodzonych talerzach przystawek. Łyżkę schłodzonej mieszanki limonki na rybę i skropić kilkoma kroplami oleju sezamowego i sosu sojowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
RybyRyby
WapnoWapno
3
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować GEN5 Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn