Tilapia Tostadas
Przepis Tilapia Tostadas jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 9,66 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 90g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 1248 kalorii. 113 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską i mielony pieprz, olej canolan, tilapię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Tilapia Tostadas, Tilapia Tostadas, oraz Chipotle Crusted Tilapia Tostadas z sałatką malinową i konfetti z awokado.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Doprawić tilapię solą i pieprzem po obu stronach. Gotować ryby, w partiach w razie potrzeby, obracając raz, aż lekko rumiane i gotowane przez, 8 do 10 protokół. Ryba jest gotowa, gdy łatwo się płatkuje widelcem.
Przenieść na talerz. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, płatki ryb na kawałki z fork.To podawać, rozłożyć kilka ciepłych refried fasoli na skorupach Tostada. Top z ryb, zielonej cebuli, sałaty, awokado i kolendry.
Podawać z limonką, kwaśną śmietaną i salsą na boku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.