Toskański styl Tilapian i fasola Cannellini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 316 kalorii, 32G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na $4.4 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę cannellini, torbę z piekarnikiem, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Toskańska fasola Cannellini z pieczarkami, szpinakiem i Pesto, Toskański Kurczak Cannellini, oraz Fasola Cannellini.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Umieścić torebkę piekarnika Reynolds® na patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Piec 15 minut lub aż płatki rybne i fasola są gorące. Ostrożnie wyciąć górną część torby. SOS łyżka nad rybą; udekorować plasterkami cytryny, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Skórki Z Cytryny
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.