Tarta krabowo-Karczochowa serce jest pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 561 kalorii, 16G białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz karczoch serca, sok z cytryny, herbes de provence, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Karczoch jerozolimski i Karczoch sercowy Linguine, Karczochowy Dip Serca, oraz Sałatka Z Karczocha Serce.
Instrukcje
1
Piec piecrust w 9-calowej patelni quiche lub talerzu ciasta zgodnie ze wskazówkami opakowania do złotego koloru. (Ciasto ukłuć, aby zapobiec dmuchaniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Uwaga na wino: dobry Krab jest czysty i świeży i pasuje do prawie wszystkiego. Wyzwaniem jest karczoch, ponieważ jest to notoryczny problem z winem. Polecam pikantny nowozelandzki Sauvignon Blanc z Marlborough, ponieważ ziołowe Tony karczocha są akcentowane ziołowymi tonami Sauvignon Blanc. Szczególnie podoba mi się terrace Heights Estate 2003 ($18).-- Steven Geddes
Składniki, których będziesz potrzebować
Sauvignon Blanc
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Laguna Winery Russian River Chardonnay z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.