Tajskie kotlety wieprzowe z karmelizowaną cebulą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 356 kalorii, 34g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś kotlety wieprzowe, pieprz, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Spróbuj Kotlety Schabowe Z Karmelizowaną Cebulą, Pikantne Kotlety Wieprzowe Z Karmelizowaną Cebulą, oraz Kotlety wieprzowe z gruszką i karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 6 składników ugotować w małym rondlu na średnim ogniu, stale mieszając, 1 do 2 minut lub aż do całkowitego ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj pokrojoną cebulę, i smażyć 15 minut lub aż cebula jest karmelizowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Cebulę wyjąć i zarezerwować łyżką szczelinową, zastrzegając płyn. Na patelni wymieszać sok pomarańczowy z wydzielonym płynem.
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.