Tabbouleh

Tabbouleh
Tabbouleh może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 28g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,41 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, sól i pieprz, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tabbouleh, Tex-Mex Tabbouleh, oraz Tabbouleh.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Włożyć bulgur do dużej żaroodpornej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Zalać wrzącą wodą, wymieszać i szczelnie przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
4
Pozostawić na około 15 minut, aż woda zostanie wchłonięta i bulgur będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Spuścić nadmiar wody z kaszy bulgur. Wymieszać w pomidory, ogórek, cebula, pietruszka, i mięta. W małej misce ubić olej, sok z cytryny, skórkę, kminek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
BulgurBulgur
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wlać sos na mieszaninę bulgur i wrzucić dobrze połączyć. Przykryć i umieścić w lodówce na 1 godzinę lub więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
7
Podawać schłodzone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 43 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia60
Magazyn