Szybkowar Wołowina Stroganoff
Szybkowar wołowina Stroganoff może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 26 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka bulionu wołowego, pietruszka, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Szybkowar Wołowina Stroganoff, Szybkowar Wołowina Stroganoff, oraz Szybkowar Wołowina Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: Szybkowar
Wołowinę wymieszać z 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Podgrzać olej w szybkowarze na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane ze wszystkich stron, o 4 protokół.
Dodać cebulę i gotować, często mieszając, aż cebula zmiękną i zaczną brązowieć, o 4 protokół.
Dodać białe wino, musztarda i mąka, doprowadzić do duszenia i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 2 protokół.
Dodać bulion wołowy, grzyby, marchew i seler.
Zabezpieczyć pokrywę szybkowaru i doprowadzić do wysokiego ciśnienia na średnim ogniu. Raz pod wysokim ciśnieniem, gotować przez 18 minut.
Wyjmij z ognia i ostrożnie Otwórz za pomocą zaworu szybkiego uwalniania. Mieszać w neufchatel, pietruszka i sól i pieprz do smaku.
Tymczasem przynieś garnek wody do wrzenia i ugotuj makaron jajeczny zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Podziel makaron i wołowinę stroganoff równomiernie między 6 misek do serwowania.