Surowy Przepis Na Makaron Z Cukinią W Wegańskim Sosie Curry

Surowy Przepis Na Makaron Z Cukinią W Wegańskim Sosie Curry
Surowy przepis na makaron z cukinią w wegańskim sosie Curry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 28 i kosztuje $1.03 za porcję. Jedna porcja zawiera 464 kalorie, 15g białka, oraz 25 g tłuszczu. Jeśli masz sól morską, mieszankę ziół, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Ten przepis z glutenfreegoddess.blogspot.com ma 708 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Przepis Na Sos Z Awokado Krem Makaron, Kluski z cukinii z wegańskim sosem cytrynowym, oraz Kluski z cukinii z wegańskim sosem cytrynowym.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
#65 Wine Spectator Top 100 of 2019przyjemny Dla tłumu Chenin Blanc na każdą okazję, ta bujna butelkowanie zapewnia nuty wiciokrzewu i cytrusów, które są zrównoważone przez jasną, bezszwową kwasowość.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje28
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawSos
Magazyn