Jeśli masz około 10 minut do spędzenia w kuchni, Curry Coleslaw może być doskonałym przepisem bezglutenowym i bezmlecznym do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 15 g tłuszczu i łącznie 189 kalorii. Ten przepis służy 8 osobom. Za 30 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to danie. Dzięki temu przepisowi czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Udaj się do sklepu i kup cukier, curry, paski bekonu i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 31%, to danie nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak wegańska sałatka colesław z kremowym dressingiem curry, przepisy na sałatkę colesław (najlepsza surówka z zimowych warzyw) i sałatka coleslaw naśladująca Kfc.
Instrukcje
1
Umieść kapustę w dużej misce. W małej misce wymieszaj majonez, cukier, sól, curry i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Kiszonej Kapusty, Dobrze Odsączonej I Posiekanej
Riesling, Gewurztraminer i Chenin Blanc to świetny wybór dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy oczywiście od kuchni i potrawy, ale te kwaśne białe wina można łączyć z wieloma tradycyjnymi potrawami, pikantnymi lub nie. Riesling Louis Guntrum Dry Riesling z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Wytrawny Riesling Louisa Guntruma
Riesling Louis Guntrum Dry Riesling 2016 ma delikatny zapach białych brzoskwiń, moreli i soczystych gruszek. Imponujące odczucie w ustach i trwały smak. Klasyczny Riesling w wyrazie i elegancji.