Suflet Pomidorowo-Szparagowy
Suflet pomidorowo-szparagowy może być właśnie głównym daniem, którego szukasz. Przepis ten służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 15g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ostry ser cheddar, sól, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok, możesz śledzić to danie główne z Slushee Z Soku Żurawinowo-Pomarańczowego jako deser. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Suflet Szparagowy, Suflet Szparagowy, oraz Niskotłuszczowy suflet z serem i szparagami podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi umieścić w dużym rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia; gotować, aż będzie krucho-miękka.
Dobrze odcedzić; odstawić. W 2-qt. rondel, roztopić masło na małym ogniu. Zmiksuj mąkę, aby uzyskać gładką pastę.
Dodaj sok V8 na raz. Gotować i mieszać, aż mieszanina zgęstnieje i bąbelkuje.
Dodać ser, sól i cayenne, mieszając, aż ser się rozpuści.
Żółtka ubić w średniej misce; stopniowo mieszać połowę mieszanki gorącego sera. Wracać do rondla. Wymieszać z bułką tartą. Ubić zarezerwowane białka, aż sztywne piki tworzą. Złożyć w mieszaninę sera. Złóż szparagi.
Wlać do niestosowanego 1-1 / 2-qt. zapiekanka.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 325° przez 40-45 minut lub aż nóż włożony w połowie drogi między środkiem a krawędzią wyjdzie czysty.