Suflet Pomidorowo-Szparagowy

Suflet Pomidorowo-Szparagowy
Suflet pomidorowo-szparagowy może być właśnie głównym daniem, którego szukasz. Przepis ten służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 15g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ostry ser cheddar, sól, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok, możesz śledzić to danie główne z Slushee Z Soku Żurawinowo-Pomarańczowego jako deser. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Suflet Szparagowy, Suflet Szparagowy, oraz Niskotłuszczowy suflet z serem i szparagami podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szparagi umieścić w dużym rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia; gotować, aż będzie krucho-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dobrze odcedzić; odstawić. W 2-qt. rondel, roztopić masło na małym ogniu. Zmiksuj mąkę, aby uzyskać gładką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj sok V8 na raz. Gotować i mieszać, aż mieszanina zgęstnieje i bąbelkuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
4
Dodać ser, sól i cayenne, mieszając, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Zdjąć z ognia.
6
Żółtka ubić w średniej misce; stopniowo mieszać połowę mieszanki gorącego sera. Wracać do rondla. Wymieszać z bułką tartą. Ubić zarezerwowane białka, aż sztywne piki tworzą. Złożyć w mieszaninę sera. Złóż szparagi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Wlać do niestosowanego 1-1 / 2-qt. zapiekanka.
8
Piec, odsłonięty, w temperaturze 325° przez 40-45 minut lub aż nóż włożony w połowie drogi między środkiem a krawędzią wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn