Steki Z Tuńczyka Aloha

Steki Z Tuńczyka Aloha
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Steki z tuńczyka Aloha może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 342 kalorie, 33g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 3,84 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, steki z miecznika, warzywa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Z łyżeczką wynik 83% to danie jest super. Podobne przepisy to Steki Z Tuńczyka, Pieczone Steki Z Tuńczyka Ahi, oraz Grillowane Steki Z Tuńczyka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F lub grilluj do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Wyśrodkuj po jednym steku z tuńczyka na każdym arkuszu nieprzywierającej folii Reynolds Wrap® z nieprzywierającą (matową) stroną w kierunku jedzenia; na wierzch ułóż kawałki ananasa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki AnanasaKawałki Ananasa
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Połączyć sos teriyaki, imbir i sól; łyżką tuńczyka i ananasa. Ułożyć warzywa obok tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
4
Podnieś boki folii. Podwójnie złożyć górę i kończy się uszczelnić pakiet, pozostawiając miejsce na cyrkulację ciepła wewnątrz. Powtórz, aby zrobić dwa pakiety.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Piec 16 do 18 minut na blasze w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Lub Grill 8 do 10 minut w zadaszonym grillu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia37
Magazyn