Spaghetti Z Kiełbasą Savoy
Spaghetti z kiełbasą Savoy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 732 kalorie, 32G białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka spaghetti, czosnek, kiełbasa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Spróbuj Spaghetti z kapustą Savoy i bułką tartą, Kiełbasa Spaghetti Pie, oraz Włoska Kiełbasa Spaghetti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagotuj wodę i ugotuj spaghetti zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Podczas gotowania makaronu, podsmaż pokrojoną kapustę na oliwie z oliwek, aż zwiędnie i zacznie być chrupiąca.
Dodaj oliwę z oliwek do innej patelni i smaż czosnek, aż będzie pachnący; uważaj, aby nie spalić czosnku.
Usunąć osłonki kiełbasy i dodać kiełbasę, rozbijając ją na kawałki, jak smażyć.
Odcedzić makaron, gdy osiągnie poziom twardości chcesz. Odsączony makaron odstawić do garnka.
Odsączony makaron doprawić włoskimi ziołami i dodać większość parmezanu. Na wierzch przyprawionego makaronu położyć kilka klepnięć masła.
Wlać gorący bulion na makaron, aby rozpocząć topienie sera i stworzyć trochę sosu. Spróbuj dodać tylko tyle, aby stopić ser i płaszcz makaron, nie chcesz zbyt dużo płynu na dnie garnka.
Dodać kapustę i kiełbasę i wrzucić. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
W razie potrzeby dodać parmezan.