Sopa de Arepa (zupa z ciasta kukurydzianego)

Sopa de Arepa (zupa z ciasta kukurydzianego)
Przepis Sopa de Arepa (zupa z ciasta kukurydzianego) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 opcja dla miłośników południowoamerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 13g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 399 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi wam to moje kolumbijskie przepisy. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz arepas, sól i pieprz, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 91%. Podobne przepisy to Sopa de Arepa (zupa z ciasta kukurydzianego), Arepa con Carne y Champiñones (ciasto kukurydziane z wołowiną i pieczarkami), oraz Zupa Kukurydziana (Sopa De Elote).

Instrukcje

1
W średnim garnku umieścić bulion z kurczaka, ziemniaki, kminek i hogao. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do medium. Gotować, aż ziemniaki są przetargu widłowego. Około 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać kawałki arepy i doprawić solą i pieprzem. Gotować przez 4 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3
Dodać świeżą kolendrę i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn