Smażone Plantany

Smażone Plantany
Smażone plantany wymagają ok. 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 159 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Smażone Plantany, Smażone plantany z kokosem, oraz Smażone plantany ze słodkim upałem.

Instrukcje

1
Rozgrzej olej na dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Obrać plantany i przeciąć je na pół. Połówki pokroić wzdłuż na cienkie kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabkaBabka
3
Smażyć kawałki, aż rumiane i miękkie.
4
Nadmiar oleju osuszyć na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn