Smażona fasola i papryka

Smażona fasola i papryka
Podsmażona fasola i papryka to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 59 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka bazylii, fasoli, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 82%. Podobne przepisy to Smażona Fasolka Szparagowa Z Papryką I Pomidorami, Papryka smażona z cebulą, oraz Podsmażona cebula i papryka.

Instrukcje

1
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć w holenderskim piecu na średnim ogniu 4 do 5 minut lub do chrupkości-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Odcedzić i zanurzyć w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Podsmaż paprykę na gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Dodać fasolkę szparagową, bazylią i solą. Gotować, stale mieszając, aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
BazyliaBazylia
SólSól
5
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia46
Magazyn