Slow Cooker Meksykańska Duszona Wołowina

Slow Cooker Meksykańska Duszona Wołowina
Slow Cooker meksykańska duszona wołowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 50g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Jeśli masz pieczeń wołową, woda, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 37 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Slow-cooker Mexican Shredded Beef, Gulasz Wołowy Po Meksykańsku, oraz Slow Cooker Po Meksykańsku Rozdrobniona Wołowina.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn