Slow-Cooker Chocolate Chip-Brownie Cake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać powolne kuchenka Chocolate Chip-Brownie ciasto spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 690 kalorii, 10g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka lodów vanillan, masło, betty Chocolate chip Cookie mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Slow Cooker Nutella Swirl Chocolate Chip Pound Cake, Slow Cooker Brownie Pudding Cake, oraz Slow Cooker Lepkie Ciasto Brownie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 4 1/2-quart powolne kuchenka z pieczenia sprayu z mąką.
W dużej misce, wymieszać brownie wymieszać z 1/4 szklanki roztopionego masła i 2 jaj.
W innej dużej misce, wymieszać czekoladę chip Cookie mix, pozostałe 1/4 szklanki roztopionego masła i pozostałe 2 jajka.
Upuść alternatywne łyżki ciastek brownie i chocolate chip do powolnej kuchenki.
Okładka; gotować na wysokim ogniu ustawienie 2 do 3 godzin lub aż ciasto jest ustawiony w centrum. Aby służyć, łyżka ciasto z powolnej kuchenki, i top z gałkami lodów.