Ten przepis służy 10. Na 2,42 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 746 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka jaj, mielona gałka muszkatołowa, rodzynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Miękkie wegańskie ciasto z dyni z dyni Spice lukier maślany, Pumpkin Praline patelnia ciasto + Jak zrobić domowe Puree z dyni, oraz Ciasto dyniowe z lodami z szałwii i kompot z dyni Wiśniowej.
Instrukcje
1
Tłuszcz i mąka 2 9 calowe patelnie do ciast lub 10x13 patelni i odstawić.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.Ubić jajka, zmiksować, dodać olej, cukier i wanilię.Kontynuuj ubijanie, aż będzie gęste i spienione.Wymieszać z cukinią i dynią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
(oryginalny Smak)
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Piec przez 45 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.Wierzch z lukrem serowym.LUKIER TWAROGOWY:.Umieść składniki lukier w robocie kuchennym i wymieszać, aż kremowy dodać śmietanę, aby było bardziej kremowe, jeśli to konieczne.Wciśnij orzeszki piniowe na boki ciasta.Jedz!