Siedem Warstw Tortilla Pie
Siedem warstw Tortilla Pie jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 478 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, czosnek, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 11 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest świetne. Spróbuj Siedem Warstw Tortilla Pie, Hiszpańska Tortilla Warstwowa, oraz Osiem Warstw Tortilla Stos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
W dużej misce, mash pinto fasoli. Wymieszać 3/4 szklanki salsy i czosnku.
W osobnej misce wymieszać 1/4 szklanki salsy, kolendrę, czarną fasolę i pomidory.
Umieść 1 tortillę na talerzu lub tartym naczyniu.
Rozłóż 3/4 szklanki mieszanki fasoli pinto nad tortillą do 1/2 cala od krawędzi. Wierzch z 1/4 szklanki sera i przykryć kolejną tortillą.
Posmarować 2/3 szklanki mieszanki czarnej fasoli, a na wierzch 1/4 szklanki sera. Powtórz nakładanie warstw dwa razy. Przykryć pozostałą tortillą i posmarować pozostałą mieszaniną fasoli pinto i serem.
Przykryć folią i piec w rozgrzanym piekarniku przez około 40 minut.
Pokroić w kliny i podawać z salsą i kwaśną śmietaną.