Serowy tuńczyk topi się
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać serowy tuńczyk topi spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 479 kalorii, 31g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.22 za porcję. 119 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Mieszanka pełnoziarnistego chleba, papryka, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Serowa Tortilla Z Tuńczykiem Topi Się, Tuńczyk Topi Się, oraz Tuńczyk Topi Się.
Instrukcje
Rozgrzej grill na najwyższym ustawieniu.
Tuńczyka odsączyć, przelać do miski i wymieszać z dymką i majonezem. Doprawić solą i dużą ilością świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Tost chleb pod grillem, aż ładnie rumiane z obu stron, a następnie rozprowadzić mieszaninę tuńczyka na górze, aż do krawędzi tosta. Rozsypać na ser i umieścić z powrotem pod grillem, aż ser będzie bulgotać.
Pokrój na pół, posyp papryką i włóż.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.