Serowe placki ziemniaczane z warzywami

Serowe placki ziemniaczane z warzywami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj serowych naleśników ziemniaczanych z warzywami. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 35 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Chanuka. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Mieszanka cebuli, brokuły, łagodny ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Serowe Placki Ziemniaczane Puree, Tandetne Resztki Puree Ziemniaczanego, oraz Serowy makaron z warzywami.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
Wymieszaj ziemniaki, brokuły, 1 szklankę sera, jajka, cebulę i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Roztopić 1 Łyżkę. masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Łyżka 2 Łyżki. mieszaniny ziemniaków na patelnię; naciśnij lekko, aby spłaszczyć. Powtórz z pozostałą mieszaniną ziemniaków, pozwalając na około 1 cal między naleśnikami. (Powinieneś być w stanie gotować 6 do 8 naleśników na raz.) Gotować od 2 do 3 min. z każdej strony lub aż do chrupiącego i złocisto brązowego po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Osuszyć na papierowych ręcznikach; umieścić na nieczystych blachach do pieczenia. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną ziemniaków, dodając pozostałe masło w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Posypać równomiernie serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
6
Naleśniki Broil, 4 do 6 cali od ciepła, 1 do 2 min. albo aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia1
Magazyn