Sernik Niskowęglowodanowy Skorupa Orzechowa
Niskowęglowodanowa skorupa orzechowa wymaga mniej więcej 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 185g tłuszczu, oraz w sumie 2126 kalorii. Na 6,51 zł za porcję, dostajesz skórkę, która serwuje 1. 19 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, zmielone migdały, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Food.com. jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sernik Malinowy Niskowęglowodanowy, Sernik Niskowęglowodanowy Truskawkowy, oraz Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie dla podobnych receptur.