Sernik Niskowęglowodanowy Skorupa Orzechowa

Sernik Niskowęglowodanowy Skorupa Orzechowa
Niskowęglowodanowa skorupa orzechowa wymaga mniej więcej 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 185g tłuszczu, oraz w sumie 2126 kalorii. Na 6,51 zł za porcję, dostajesz skórkę, która serwuje 1. 19 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, zmielone migdały, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Food.com. jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sernik Malinowy Niskowęglowodanowy, Sernik Niskowęglowodanowy Truskawkowy, oraz Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia8
Magazyn