Sałatka Z Sałaty Pomarańczowo-Ogórkowej

Sałatka Z Sałaty Pomarańczowo-Ogórkowej
Sałatka z sałaty pomarańczowo-ogórkowej to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Za $1.98 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 3G białka, oraz 15g tłuszczu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Udaj się do sklepu i podnieś podartą sałatę bibb, sok pomarańczowy, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia doskonały wynik spoonacular 85%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka z jogurtem, ogórkiem i sałatą, Sałata Bostońska I Sałatka Z Ogórków, oraz Sałatka z sałaty i ogórka z dressingiem cytrynowym.

Instrukcje

1
Na dwóch talerzach sałatkowych ułóż sałatę, pomarańczowe sekcje i ogórek. W małej misce wymieszaj sok pomarańczowy, miód, olej i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
OgórekOgórek
SałataSałata
OcetOcet
MiódMiód
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Skrop sałatki.

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Sałatka działa naprawdę dobrze z Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Franciszka Old Vines Zinfandel z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
St. Francis Old Vines Zinfandel
St. Francis Old Vines Zinfandel
Kiedy mówimy "stare winorośle", mamy na myśli winorośl, która ma co najmniej pięćdziesiąt, a często nawet sto lat. Znaleźliśmy serię małych winnic w hrabstwie Sonoma, które pochodzą z przełomu ubiegłego wieku. Ze względu na ich wielki wiek, działki te dają mniej niż cztery tony na akr wyjątkowo skoncentrowanych owoców. Winorośle Petite Sirah i Alicante bouschet posadzone wśród Zinfandel dodają tekstury i koloru mieszance polnej. "Zbiory mieliśmy późno, więc niektóre winogrona stały się rodzynkami, co jeszcze bardziej intensyfikuje smaki odmianowe. Po zmiażdżeniu wino jest fermentowane w zbiornikach ze stali nierdzewnej przez dwanaście do osiemnastu dni, a następnie leżakowane w nowych beczkach z amerykańskiego dębu od dwunastu do piętnastu miesięcy. Wino odbywa się kolejne cztery do ośmiu miesięcy po butelkowaniu. To pulchny, warstwowy Zin o złożonych smakach czarnej wiśni, malin i czarnego pieprzu, które rozwijają się na podniebieniu."
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia47
Magazyn