Sałatka z rukoli i gruszek z klonowym winegretem
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Sałatka z rukolą i gruszką z klonowym winegretem może być super przepis, aby spróbować. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liście rukoli, pieprz, musztarda dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z rukolą i gruszką z klonowym winegretem, Sałatka z Arugulanu i gruszek z Dijon Sherry Vinaigrette, oraz Sałatka z rukoli z gruszką, serem pleśniowym i morelowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, ubić razem syrop klonowy, musztarda, ocet, sól, i pieprz.
Stale ubijając, powoli dodawać olej; odstawić. Ułóż rukolę na pojedynczych talerzach i wierzch z gruszką i serem.
Mżawka z winegretem.Wskazówka:na ciepłą sałatkę, podgrzać vinaigrette w małym rondelku na średnim ogniu przez 1 minutę, a szpinak zastąpić rukolą.